BY/112 2.2787

Открытое акционерное общество "Столбцовский мясоконсервный комбинат"

производственная лаборатория

Стан рэестравага запісу Сапраўдна

Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
Jul 10, 2024 - Jul 10, 2029
Абазначэнне асноватворнага стандарту:ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Інфармацыя аб правядзенні работ па ацэнцы кампетэнтнасці
Выгляд работы
Периодическая оценка компетентности
Плануемая дата выканання работ
Jan 10, 2026
Юрыдычная асоба
Поўнае найменне
Открытое акционерное общество "Столбцовский мясоконсервный комбинат"
Кароткае найменне
Столбцовский мясоконсервный комбинат
Ведамасная падпарадкаванасць
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Белорусский государственный концерн пищевой промышленности «Белгоспищепром»
Адрас месцазнаходжання
ул. Подлесная, 1, 222666, г. Столбцы, Столбцовский район, Минская область
Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
691098545
Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
09.10.2015
Пасада кіраўніка
Директор
Прозвішча, імя кіраўніка
Бурдукевич Ромуальда Брониславовна
Тэлефон
375171774270
Факс
375171774270
E-mail
mk_stolbcy@tut.by
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
Поўнае найменне
производственная лаборатория
Адрас месцазнаходжання
ул. Подлесная, 1, 222666, г. Столбцы, Столбцовский район, Минская область
Пасада кіраўніка
Начальник ПЛ
Прозвішча, імя кіраўніка
Супрун Елена Викторовна
Тэлефон
375171774270
Факс
E-mail
mk_stolbcy@tut.by
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
ул. Подлесная, 1, 222666, г. Столбцы, Столбцовский район, Минская область
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
691098545
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па акрэдытаванаму суб'екту, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1750 ад Aug 23, 2024
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Aug 23, 2024
Поўная вобласць акрэдытацыі

Приложение №1, редакция 01 от 10.07.2024 (2.2787 Приложение №1, редакция 01 от 10.07.2024.docx)

Кароткая вобласць акрэдытацыі

Мясо парное, охлажденное, подмороженное и замороженное (все виды убойных животных). Колбасные изделия мясные (мясосодержащие), продукты из мяса мясные (мясосодержащие), продукты из шпика, колбасные изделия из термически обработанных ингредиентов (все виды продуктивных животных). Полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) бескостные (охлажденные, замороженные), в т.ч. в маринаде: крупнокусковые, мелкокусковые; полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) рубленые (охлажденные, замороженные): формованные, в т.ч. панированные, в тестовой оболочке, фаршированные, фарш; полуфабрикаты мясокостные (крупнокусковые, порционные, мелкокусковые). Жиры животные топленые пищевые. Сырье кожевенное. Мясо от вынужденно убитых животных. Кровь пищевая и продукты из крови пищевой. Субпродукты охлажденные и замороженные. Вода питьевая. Консервы мясные, мясорастительные стерилизованные, консервы из субпродуктов, в том числе паштетные (все виды продуктивных животных) (группа А). Прижизненный контроль. Крупный рогатый скот. Продукция лесного хозяйства. Кость пищевая. Окружающая среда

Поўная вобласць акрэдытацыі

Приложение № 2 , редакция 02 от от 23.08.2024 (2.2787 Пр2ред02 от 23.08.2024.docx)

Кароткая вобласць акрэдытацыі

ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции».Колбасные изделия мясные (мясосодержащие), продукты из мяса мясные (мясосодержащие), продукты из шпика, колбасные изделия из термически обработанных ингредиентов (все виды продуктивных животных); Консервы мясные, мясорастительные стерилизованные, консервы из субпродуктов, в том числе паштетные (все виды продуктивных животных) (группа А); Кровь пищевая и продукты из крови пищевой; Полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) бескостные (охлажденные, замороженные), в т.ч. в маринаде: крупнокусковые, мелкокусковые; полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) рубленые (охлажденные, замороженные): формованные, в т.ч. панированные, в тестовой оболочке, фаршированные, фарш; полуфабрикаты мясокостные (крупнокусковые, порционные, мелкокусковые); Продукты убоя; ТР ТС 034/2013 «О безопасности мяса и мясной продукции».Колбасные изделия мясные (мясосодержащие), продукты из мяса мясные (мясосодержащие), продукты из шпика, колбасные изделия из термически обработанных ингредиентов (все виды продуктивных животных); Консервы мясные, мясорастительные стерилизованные, консервы из субпродуктов, в том числе паштетные (все виды продуктивных животных) (группа А); Кровь пищевая и продукты из крови пищевой; Полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) бескостные (охлажденные, замороженные), в т.ч. в маринаде: крупнокусковые, мелкокусковые; полуфабрикаты мясные (мясосодержащие) рубленые (охлажденные, замороженные): формованные, в т.ч. панированные, в тестовой оболочке, фаршированные, фарш; полуфабрикаты мясокостные (крупнокусковые, порционные, мелкокусковые); Продукты убоя


Пра нас

Рэспубліканскае ўнітарнае прадпрыемства «Беларускі дзяржаўны цэнтр акрэдытацыі» (Дзяржаўнае прадпрыемства «БДЦА»)

220033 г.Мінск,вул. Велазаводская 6, 2 п. Рэспубліка Беларусь

Тэхпадтрымка

Па пытаннях інфармацыйнага напоўнення і тэхнічнага суправаджэння сайта: email:

Узаемадзеянне са СМІ

Палітыка HTTP-cookies

Палітыка ў адносінах да апрацоўкі персанальных даных

Палітыка відэаназірання

Гарачая лінія

тэл. 8 (017) 352 46 05

Званкі прымаюцца ў працоўны час
Рэжым працоўнага часу
пн-пт.: 8:30-17:15
Абедзенны перапынак 12:00-12:45