BY/112 2.2915

Открытое акционерное общество "Бобруйский мясокомбинат"

производственная лаборатория

Стан рэестравага запісу Сапраўдна

Даты пачатку і завяршэнні цыкла акрэдытацыі
Mar 9, 2022 - Mar 9, 2027
Абазначэнне асноватворнага стандарту:ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Інфармацыя аб правядзенні работ па ацэнцы кампетэнтнасці
Выгляд работы
Повторная аккредитация
Плануемая дата выканання работ
Dec 26, 2026
Юрыдычная асоба
Поўнае найменне
Открытое акционерное общество "Бобруйский мясокомбинат"
Кароткае найменне
ОАО "Бобруйский мясокомбинат"
Ведамасная падпарадкаванасць
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
Адрас месцазнаходжання
ул. К. Маркса, 333, 213823, г. Бобруйск, Могилевская область
Рэгістрацыйны нумар у Адзіным дзяржаўным рэгістры юрыдычных асоб і індывідуальных прадпрымальнікаў
700069016
Дата дзяржаўнай рэгістрацыі
21.05.1991
Пасада кіраўніка
Директор
Прозвішча, імя кіраўніка
Савченко Татьяна Михайловна
Тэлефон
375225474760
Факс
375225474671
E-mail
bmk2003@mail.ru
Структурнае падраздзяленне юрыдычнай асобы
Поўнае найменне
производственная лаборатория
Адрас месцазнаходжання
ул. К. Маркса, 333, 213823, г. Бобруйск, Могилевская область
Пасада кіраўніка
Начальник лаборатории
Прозвішча, імя кіраўніка
Домасевич Вероника Анатольевна
Тэлефон
375293928723
Факс
375225739671
E-mail
lab@bobrmk.by
Адрас месца ажыццяўлення дзейнасці ў галіне акрэдытацыі
ул. К. Маркса, 333, 213823, г. Бобруйск, Могилевская область
Уліковы нумар плацельшчыка або іншы аналагічны нумар, прысвоены ў замежнай дзяржаве, рэзідэнтам якой з’яўляецца акрэдытаваная замежная юрыдычная асоба
700069016
Рашэнні тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі па акрэдытаванаму суб'екту, прынятыя на працягу яго цыкла акрэдытацыі:
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1916 ад Jul 25, 2025
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1913 ад Jul 18, 2025
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1913 ад Jul 18, 2025
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1881 ад May 2, 2025
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1881 ад May 2, 2025
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1719 ад Jul 5, 2024
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1617 ад Jan 5, 2024
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1471 ад Jun 9, 2023
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1471 ад Jun 9, 2023
Рашэнне тэхнічнай камісіі па акрэдытацыі №1454 ад May 19, 2023
Дата апошняй змены рэестравага запісу: Jul 25, 2025
Поўная вобласць акрэдытацыі

Приложение №1, редакция 03 от 18.07.2025 (ОА 2.2915 Пр1ред03 от 18.07.2025.doc)

Кароткая вобласць акрэдытацыі

Мясо и мясная продукция. Туши и органы убойных животных (мясо, субпродукты). Мясо и субпродукты убойных животных, блоки из жилованного мяса, шпик свиной, кровь пищевая. Мясо птицы, полуфабрикаты из мяса птицы натуральные, мясо птицы механической обвалки. Мясо и мясная продукция. Колбасные изделия, продукты из мяса, шпика. Колбасные изделия из мяса птицы, продукты из мяса птица. Мясо и мясная продукция. Полуфабрикаты мясные бескостные, мясокостные, порционные, рубленые, в тестовой оболочке, в маринаде и панировке, мясосодержащие, котлетное мясо, фарши. Жиры животные топленые пищевые, жир-сырец. Хлеб и хлебобулочные изделия. Продукция общественного питания. Кондитерские изделия. Сырье кожевенное. Яичный порошок. Молоко коровье: цельное сухое, сухое обезжиренное; сыворотка молочная сухая; молочные продукты: сыр, сливочное масло. Пищевые добавки, ароматизаторы и технологические вспомогательные средства. Приправы сухие. Вода питьевая централизованного водоснабжения. Топливо. Древесина (опилки). Корма для животных, субпродукты для кормления животных, полуфабрикаты для кормления животных.

Поўная вобласць акрэдытацыі

Приложение №2, редакция 04 от 02.05.2025 (2.2915 Пр2ред04 от 02.05.2025.docx)

Кароткая вобласць акрэдытацыі

ТР ТС 021/2011 «О безопасности пищевой продукции». Хлебобулочные изделия. Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты. Колбасные изделия и продукты из мяса убойных животных. Мясо птицы и продукты его переработки; ТР ТС 034/2013 «О безопасности мяса и мясной продукции». Мясо свежее, охлажденное, замороженное, полуфабрикаты, субпродукты. Колбасные изделия и продукты из мяса убойных животных; ТР ЕАЭС 051/2021 «О безопасности мяса птицы и продукции его переработки». Мясо птицы и продукты его переработки.


Пра нас

Рэспубліканскае ўнітарнае прадпрыемства «Беларускі дзяржаўны цэнтр акрэдытацыі» (Дзяржаўнае прадпрыемства «БДЦА»)

220033 г.Мінск,вул. Велазаводская 6, 2 п. Рэспубліка Беларусь

Тэхпадтрымка

Па пытаннях інфармацыйнага напоўнення і тэхнічнага суправаджэння сайта: email:

Узаемадзеянне са СМІ

Палітыка HTTP-cookies

Палітыка ў адносінах да апрацоўкі персанальных даных

Палітыка відэаназірання

Гарачая лінія

тэл. 8 (017) 352 46 05

Званкі прымаюцца ў працоўны час
Рэжым працоўнага часу
пн-пт.: 8:30-17:15
Абедзенны перапынак 12:00-12:45