BY/112 2.1339

Открытое акционерное общество "Мозырьсоль"

лаборатория центральная заводская

Status of registry entry Valid

Start and end dates of the accreditation cycle
Nov 30, 2021 - Nov 30, 2026
Standart identification: ГОСТ ISO/IEC 17025-2019 (ISO/IEC 17025:2017)
Information on sheduled competence assessment
Type of assessment
Повторная аккредитация
Planned date of assessment
Sep 15, 2026
Legal entity
Full name
Открытое акционерное общество "Мозырьсоль"
Short name
ОАО "Мозырьсоль"
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Белорусский государственный концерн пищевой промышленности «Белгоспищепром»
Location address
247789, г. Мозырь, Мозырский район, Гомельская область
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
400087365
State registration date
10.12.1991
Position of the Legal entity`s Head
Генеральный директор
Name of the Legal entity`s Head
Дворник Владимир Андреевич
Phone
375236214984
Fax
375236214903
E-mail
oao@mozyrsalt.by
Conformity assessment body
Full name
лаборатория центральная заводская
Location address
247760, г. Мозырь, Мозырский район, Гомельская область
Position of the CAB Head
Начальник лаборатории
Name of the CAB Head
Евдакова Алла Борисовна
Phone
375236214969
Fax
375236214969
E-mail
cl@mozyrsalt.by
Address of the place of implementation of accreditation activities
247760, г. Мозырь, Мозырский район, Гомельская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
400087365
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1955 of Oct 13, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1885 of May 16, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1865 of Apr 4, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1833 of Feb 14, 2025
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1804 of Dec 20, 2024
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1583 of Nov 3, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1487 of Jun 30, 2023
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 1431 of Apr 21, 2023
Date of last change of registry entry: May 16, 2025
Full scope of accreditation

Приложение №1, редакция 01 от 30.11.2021 (замена листа 9 от 14.02.2025) (2.1339 Пр1ред01.doc)

Дополнение №1 от 04.04.2025 к Приложению №1, редакции 01 от 30.11.2021 (2.1339 Дополнение 1.docx)

Condensed scope of accreditation

1.1-1.15 Соль пищевая выварочная, сорт экстра (сорт первый, сорт второй), 2.1-2.12 Соль таблетированная «Универсальная» (экспорт). Соль пищевая таблетированная (экспорт). Соль таблетированная (экспорт), 3.1-3.5 Соль для промышленного применения (марка А, марка Б), 4.1-4.14 Соль пищевая «Белорусская». Соль пищевая «Беларуская», 5.1-5.5 Соль гранулированная (экспорт), 6.1-6.7 Комплексная пищевая добавка для мясной продукции «Смесь посолочно нитритная» (экспорт), 7.1-7.12 Соли пищевые «Морская плюс», 8.1-8.3 Рассол хлорида натрия, 9.1-9.8 Соль каменная поваренная пищевая (экспорт), 10.1-10.8 Соли пищевые морские (экспорт), 11.1-11.12 Воздух рабочей зоны, 12.1-12.5 Атмосферный воздух, 13.1-13.6 Рабочие места, 14.1-14.9 Выбросы загрязняющих веществ в атмосферный воздух от стационарных источников, 15.1-15.8 Поверхностные воды, 16.1-16.11 Сточные воды, 17.1-17.4 Питьевая вода, 18.1-18.3 Земли, включая почвы


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45