Открытое акционерное общество "Глубокский молочноконсервный комбинат" (исключен из ЕГР)
производственная лаборатория цеха по производству сыра г. Браслав
Status of registry entry Canceled
- Start and end dates of the accreditation cycle
-
Jan 10, 2014 - Jan 10, 2019
-
Standart identification: СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
-
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с реорганизацией юридического лица
-
Date of accreditation status change: Jan 26, 2018
Legal entity
- Full name
- Открытое акционерное общество "Глубокский молочноконсервный комбинат" (исключен из ЕГР)
- Short name
- ОАО "Глубокский МКК" (исключен из ЕГР)
- Regulator
-
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Министерство сельского хозяйства и продовольствия Республики Беларусь
- Location address
- ул. Ленина, 131, 211800, г.Глубокое, Витебская область
- Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
- 300022460
- State registration date
- 14.06.1991
- Position of the Legal entity`s Head
- Генеральный директор
- Name of the Legal entity`s Head
- Дулинский Валерий Брониславович
- Phone
- 375215625087
- Fax
- 375215624498
- E-mail
- mkk_braslov@mail.ru
Conformity assessment body
- Full name
- производственная лаборатория цеха по производству сыра г. Браслав
- Location address
- ул. Дзержинского, 73, 211970, г. Браслав, Витебская область
- Position of the CAB Head
- Начальник ПЛ
- Name of the CAB Head
- Корсак Наталья Александровна
- Phone
- 375215360564
- Fax
- 375215360 692
- E-mail
- mkk_braslov@mail.ru
Address of the place of implementation of accreditation activities
ул. Дзержинского, 73, 211970, г. Браслав, Витебская область
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
300022460
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 479 of Jan 26, 2018
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 317 of Jul 15, 2016
-
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 120 of Jan 10, 2014
Date of last change of registry entry: Jan 26, 2018
- Full scope of accreditation
-
Приложение №1 Редакция 02 от 11.09.2017 (2.4453 пр1ред02.docx)
- Condensed scope of accreditation
-
Молоко сырое. Молоко и молочные продукты, в т.ч. сыры, сырные и творожные, сливочно-творожные продукты. Молоко и молочные продукты, в т.ч. сыры, сырные и творожные, сливочно-творожные продукты. Вода питьевая. Окружающая среда, рабочие помещения.