BY/112 02.2.0.0272

Коммунальное унитарное производственно-торговое предприятие "Комбинат общественного питания"

технологическая пищевая лаборатория

Status of registry entry Canceled

Start and end dates of the accreditation cycle
Dec 31, 2014 - Dec 31, 2019
Standart identification: СТБ ИСО/МЭК 17025-2007 (ISO/IEC 17025:2005)
Current status of accreditation certificate: withdrawn в связи с окончанием срока действия аттестата аккредитации
Date of accreditation status change: Dec 31, 2019
Legal entity
Full name
Коммунальное унитарное производственно-торговое предприятие "Комбинат общественного питания"
Short name
КУПТП "Комбинат общественного питания"
Regulator
Органы исполнительной власти Республики Беларусь / Государственные органы и организации, подчиненные Правительству Республики Беларусь / Белорусский государственный концерн пищевой промышленности «Белгоспищепром»
Location address
ул. Пушкинская, 11, 224005, г. Брест
Registration number in the Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs
200027609
State registration date
21.05.1992
Position of the Legal entity`s Head
Директор
Name of the Legal entity`s Head
Рацер Мария Вячеславовна
Phone
375162236911
Fax
375162209361
E-mail
Conformity assessment body
Full name
технологическая пищевая лаборатория
Location address
224000, г. Брест, Мемориальный комплекс "Брестская крепость-герой" кафе "Цитадель"
Position of the CAB Head
Начальник
Name of the CAB Head
Широчук Наталья Владиленовна
Phone
375162236911
Fax
375162209361
E-mail
Address of the place of implementation of accreditation activities
224000, г. Брест, Мемориальный комплекс "Брестская крепость-герой" кафе "Цитадель"
The payer’s identification number or other similar number assigned in a foreign state of which the accredited foreign legal entity is a resident
Не задано
Decisions of the Technical Commission on Accreditation on this accreditation certificate, adopted during it’s accreditation cycle:
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 733 of Dec 6, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 676 of Jul 12, 2019
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 479 of Jan 26, 2018
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 440 of Sep 11, 2017
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 320 of Aug 1, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 320 of Aug 1, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 320 of Aug 1, 2016
Decision of the Technical Commission on Accreditation No 274 of Jan 29, 2016
Date of last change of registry entry: Dec 6, 2019
Full scope of accreditation

Приложение №1 Редакция 03 от 11.09.2017 (замена листов 1, 3, 4) (2.0272 пр1ред03 от 11.09.2017.doc)

Condensed scope of accreditation

Масло из коровьего молока. Молоко питьевое. Сметана. Творог. Мука пшеничная хлебопекарная.Варенье, консервы, соки, нектары. Изделия кулинарные и полуфабрикаты рубленые (котлеты, биточки, шницеля, зразы, рулеты, бифштексы и т.д.). Полуфабрикаты из муки (тесто) мучные изделия. Полуфабрикаты из муки (тесто) мучные изделия. Полуфабрикаты творожные, блюда из творога. Первые блюда, гарниры, салаты, каши, соусы. Сладкие блюда, напитки, сиропы, компоты, муссы, желе, кисели, самбуки, помада. Напитки горячие: - чай. Напитки горячие:- кофе. Блюда и горячие напитки, приготовленные с молоком. Фритюрный жир. Изделия булочные сдобные, хлеб, хлебобулочные изделия. Изделия булочные сдобные, хлеб, хлебобулочные изделия. Кондитерские изделия, полуфабрикаты. Готовые блюда с содержанием витамина «С»Сахар-песок. Плодоовощная сельскохозяйственная продукция.


About Us

Republican Unitary Enterprise "Belarusian State Centre for Accreditation" (State Enterprise "BSCA")

6 Velozavodskaya Street, building 2, 220033 Minsk
Republic of Belarus.

Technical Support

For questions regarding website content and technical support: email:

Media Relations

HTTP-cookies Policy

Personal Data Processing Policy

Video Surveillance Policy

Hotline

tel. 8 (017) 352 46 05

Calls are accepted during business hours
Business hours
Mon. - Fri.: 8:30-17:15
Lunch break 12:00-12:45